Zwolseweg 80a | 8181 AJ Heerde (Gelderland)

Tel. : 0578 - 691636 | Fax : 0578 - 695238

5 maart 2015

Autobedrijf van Bennekom BV uit Heerde nu ook SKODA servicepartner

Voor u als Skoda rijder hebben wij goed nieuws. Voor het professionele onderhoud van uw Skoda kunt u nu bij wijze van spreken om de hoek terecht. Want met ingang van heden is automobielbedrijf van Bennekom, naast officieel servicepartner voor Audi en Volkswagen, nu ook officieel servicepartner voor Skoda! En dat biedt voor u veel voordeel!

Graag stellen wij automobielbedrijf van Bennekom (nogmaals) aan u voor. Wij zijn gevestigd in Heerde, centraal gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn. Als officieel servicepartner voldoen wij ruimschoots aan de eisen die de SKODA, Volkswagen of Audi fabriek voorschrijft en daardoor zijn wij dan ook ISO gecertificeerd. We besteden veel aandacht aan goed onderhoud tegen een scherpe prijs! Dat doen we door middel van onze compleet uitgeruste moderne werkplaats en goed opgeleide (merkgekwalificeerde) monteurs. Een ding is bij ons wel nog ouderwets; bij ons heeft elke klant een gezicht en is geen nummer en ons team streeft naar 100% klanttevredendheid. We kunnen dan ook met gepaste trots melden, dat wij de hoogste klanttevredenheidscore op aftersales in de regio hebben!
U kunt bij ons van Citigo tot de Superb terecht voor onderhoud, reparatie en garantie. Wij onderhouden/repareren SKODA ook voor alle leasemaatschappijen! Wist u dat wij ook hybride-specialist zijn? Dat komt goed uit, nu Skoda (en Volkswagen en Audi) met een heleboel hybride en elektrische modellen gaan komen. Wij zijn er al op ingericht en zijn klaar voor de toekomst. U ook?

 

Meer nieuws...