Zwolseweg 80a | 8181 AJ Heerde (Gelderland)

Tel. : 0578 - 691636 | Fax : 0578 - 695238

Volkswagen camper onderhoud. Van Bennekom is uw specialist.

 

Onderhoudsintervallen Long Life Service voor uw Volkswagen Camper.
De moderne Volkswagen Campers geven tegenwoordig zelf aan wanneer zij onderhoud nodig hebben, op basis van het rijgedrag. De Long Life onderhoudsbeurt gaat verder dan een grote beurt, omdat uw camper daarna weer maximaal 40.000 kilometer of twee jaar moet kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt. Uw Volkswagen Camper wordt op alle essentiële punten gecontroleerd, olie en het oliefilter wordt vervangen en de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld. Ook wordt de stuurbekrachtiging gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen Camper kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen.
 

Volkswagen camper banden

Van Bennekom heeft voor elke camper de juiste band, met Continental als belangrijkste huismerk. En voor slechts € 95,- per jaar wisselt het bovendien uw banden twee keer per jaar. Inclusief reinigen, uitbalanceren, opslag en verse kop koffie! Waar vindt u een bandenhotel met zo’n service?

Mobiliteitsgarantie
Bij iedere nieuwe Volkswagen hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Volkswagen dan helpen wij zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Volkswagen pechhulp.

Eén telefoonnummer
U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Het Volkswagen pechhulp Servicenummer: +31 (0)800 555 7000. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw Volkswagen Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij uw Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op Volkswagen Mobiliteitsgarantie.