Zwolseweg 80a | 8181 AJ Heerde (Gelderland)

Tel. : 0578 - 691636 | Fax : 0578 - 695238

Tijdelijk € 19 voor uw APK

Volkswagen heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor Volkswagens met een benzine- of dieselmotor betaalt u slechts € 19* voor uw APK. Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander.  Wilt u altijd kunnen profiteren van een dergelijk aanbod? Vraag gratis de Volkswagen inclusief kaart aan.

*Deze actie is geldig t/m 30 september 2014. Prijs is inclusief 4-gas meting/roetmeting, afmeldkosten en BTW en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren.

Gratis APK in combinatie met onderhoud
Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK gratis. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

APK

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander. Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt bij uw dealer. Voor Volkswagen-inclusief leden is de APK dan gratis.

Tip: uw APK tot 2 maanden voor vervaldatum laten uit voeren?
U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.